S.Ail Mortazavi                                   

                    سید علی مرتضوی

 

 

 

 

  Professor in Food Science & Technology                                     

 

  Ferdowsi Uinversity of Mashad " FUM"

                     

 استاد گروه صنایع غذائی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد

عناوين كتب ترجمه و يا تأليف شده

اطلس ميكروبيولوژي مواد غذايي تأليف 1371 مشهد گل نشر

ميكروبيولوژي غذايي مدرن ترجمه 1372 مشهد گوتمبرگ مرتضوي حداد          فرهوش رضائي ناصحي

تكنولوژي شير و فرآورده هاي آن ترجمه 1374 مشهد دانشگاه مشهد مرتضوي        قدس روحاني جوينده

بيوتكنولوژي ترجمه 1375 مشهد دانشگاه مشهد مرتضوي كدخدائي

ميكروبيولوژي غذايي مدرن ترجمه جلد 2 1377  دانشگاه مشهد, مرتضوي              معتمدزادگان اعلمي نايب‌زاده

توكسينهاي قارچي تأليف 1376 دانشگاه مشهد , مرتضوي  طباطبايي

درآمد بر مهندسي غذايي ترجمه 1378 دانشگاه مشهد , مرتضوي كدخدايي             سيف كردي شفافي

راهنماي كاربرد آناليز خطرات و نقاط كنترل بحراني ترجمه 1380 دانشگاه مشهد

ميكروبيولوژي غذايي فرزير ترجمه 1379 دانشگاه مشهد , مرتضوي كاشاني‌نژاد         ضياءالحق

 فرآيندهاي غيرحرارتي نگهداري مواد غذايي ترجمه 1381 دانشگاه مشهد , مرتضوي                  معتمدزادگان ضياءالحق

 ميكروبيولوژي غذايي آدمز ترجمه 1381 دانشگاه مشهد , مرتضوي صادقي

 فناوری فراوری فرآورده های جانبی مرکبات – ترجمه 1383- دانشگاه مشهد, مرتضوی – ضياء الحق

مقدمه ای بر ميکروبيولوژی صنعتی – ترجمه 1383 – دانشگاه مشهد , مرتضوی – کوچکی

ارزيابی مخاطرات ميکروبيولوژيکی مواد غذايي – ترجمه 1384 – مرتضوی _ مقدس زاده – ميرسپاهی

 روشهای خشک کردن مواد غذايي – ترجمه 1384 - مرتضوی – شفافی

 پيشگويی زمان نگهداری مواد غذايي – ترجمه 1384 – مرتضوی – عدالتيان- شفافی- محبی